O femeie de 96 de ani a dezvăluit ce a mâncat pentru longevitate.

foto: pixabay.com/ro

Nepoata italianului Pasqualina, în vârstă de 96 de ani, a dezvăluit secretul longevității bunicii sale. Ea a dezvăluit meniul cu care își menține sănătatea la 86 de ani.

Potrivit femeii, centenarul mănâncă în mod regulat fasole lupin – semințele de leguminoase galbene din genul Lupinus. Acest produs este popular în Marea Mediterană, Orientul Mijlociu și Australia. Beneficiile fasolei se datorează faptului că sunt bogate în fibre, care ajută la scăderea nivelului de colesterol și la prevenirea bolilor cardiovasculare.

La desert, ea mănâncă jeleu fără zahăr. De obicei nu mănâncă mai mult de un pahar. „Jeleul constă în principal din gelatină, care este bogată în proteine. De exemplu, 100 de grame de pulbere de gelatină uscată conțin mai mult de 85 de grame de proteine ​​conform USDA”, a explicat nepoata italiană.

Centenarul iubește și salata de ton bogată în omega-3. Acizii grași polinesaturați Omega-3 sunt implicați activ în metabolism, servesc la prevenirea aterosclerozei, a bolilor cardiovasculare și a astmului. În plus, acizii omega-3 îmbunătățesc funcția creierului și ajută la menținerea pielii sănătoase și tinere.

De când Pasqualina s-a născut și a crescut în Italia, pastele au devenit parte integrantă a dietei ei. În primul rând, pastele conțin carbohidrați, fibre și vitamine B. În al doilea rând, puteți adăuga orice fel de mâncare dorește inima.

Bătranica Pasqualina nu refuză carbohidrații! Alături de paste mănâncă adesea pâine de secară. În plus, ea iubește sucul de afine, care este bun pentru stomac și sistemul urinar, alături de un sandviș cu slănină și ouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.