Mulți oameni cred că salata este suficientă pentru a te sătura și ajută la menținerea unei siluete bune.
Cu toate acestea, acest lucru s-a dovedit a fi un mit, cel puțin în cuvintele nutriționistilor.
Potrivit acestora, legumele la micul dejun, prânz și cină pot duce la o creștere a masei de grăsime din organism.
Atunci când o persoană trece în totalitate la o dietă vegetală, nu primește suficiente calorii.
Acest lucru duce la creșterea poftei de mâncare.
„Roșiile, ca și castraveții și alte legume, nu sunt alimente în adevăratul sens al cuvântului, deoarece nu au suficiente calorii. Rezultatul este ca și cum ai fi băut apă sau ai fi mestecat niște iarbă și atât. Deci, ceea ce aveți este doar fibră. De unde iei caloriile? Nu poți trăi fără ele, ai nevoie de energie”, au explicat specialistii.
Acestia va sfătuiesc să urmati o dietă echilibrată. Cina ar trebui să includă carbohidrați, proteine și grăsimi.