Crearea de noi păduri în jurul orașelor ajută la combaterea aerului murdar

foto: pixabay.com/ro

Cum să creați un viitor durabil prin eforturile comune ale executivului și ale guvernului local, ale afacerilor și ale cetățenilor?

Crearea unei noi paduri în jurul ORASELOR sau asezarilor ne protejează de praf, dar are proprietăți utile pentru conservarea biodiversității. Acest lucru a fost declarat de un ministru care adora mediul, în timpul împăduririi din apropierea unui sat modern.

Ministrul și soția sa au plantat aproximativ 100 de puieți de stejar în Pădurea Nouă, care se află in paropierea unui lac, iar ministrul a anunțat recent ca este o nouă arie protejată.

„Împădurirea cu specii native este cheia pentru aer curat, biodiversitate și lupta împotriva schimbărilor climatice. Scopul este ca până în 2030 să fie plantați 100 de milioane de copaci noi și sunt sigur că o putem face asta împreună”, a spus el.

Ministrul a subliniat că noile obiective ale Uniunii Europene, legate de conservarea habitatelor naturale, sunt tocmai o încercare de a reface parțial ceea ce umanitatea a luat naturii.

Inițiativa demonstrează în practică cum se creează un viitor durabil prin eforturile comune ale executivului, guvernului local, afacerilor și cetățenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *